Bőrfiatalítás

A dermis-epidermis összekötőrétegben egy mikrotermál-traumát okozunk. Ezáltal egy természetes gyógyulást stimulálunk. A bőr összképe javul. Azoknál a vendégeknél, akik egyforma bőrszínt szeretnének vagy a nap okozta sérüléseket szeretnék kezeltetni, nagyon jó eredményeket lehet az IPL-technikával elérni, ami tartalmazza a bőrfelszín simaságát is.
A bőrfiatalításnál az IPL segítségével serkentjük a kollagén termelését, valamint a meglévő kollagénrostokat alakítjuk újjá. A finomabb ráncok mélységén, illetve azok mennyiségén tudunk segíteni, miközben a bőrt is feszesebbé tesszük.

Ahhoz, hogy a bőrfiatalítás eredményes legyen, a vendégnek 5-6 alkalommal kell a kezelést megismételnie. Az egyes kezelések között 4-8 hétnek kell eltelnie.

Couperose kezelés

Finom kékes-vöröses erecskék leggyakrabban az arccsonton és az orr környékén észlelhetők. Kialakulásának oka kehet: öröklődés (genetikailag), napsugárzás, magas vérnyomás, alkohol, stressz stb. Értágulatok kezelése esetén a célstruktúra a hemoglobin, melyben a villanófény spektruma nagymértékben nyelődik el. A kezelés során keletkező hő elpusztítja az ér belső falát, ennek következtében az zsugorodik, elzáródik, majd felszívódik. A kezelés után kialakuló vöröses-lilás elszíneződés és duzzanat 24 órán belül megszűnik. A kezelt erek még 10-14 napig láthatók, majd felszívódnak.

Aknés bőr kezelése

Tapasztalataink szerint az akne három fajtája (akne vulgaris, akne conglobate, akne rosacea), amit baktérium okozott, kezelhető a leggyorsabban és legtökéletesebben. Egy széles spektrumú fényimpulzust bocsát ki a kezelőfej és levegőatomokat szabadít közben fel. Így másodpercek töredéke alatt változik meg a bőr állapota. A baktériumokat megöli és a bőrgyulladást sokkal gyorsabban csökkenti, mint más kezelések.
Az eredmény (a gyulladás visszahúzódása és a problémás felület leszáradása) már a kezelés napján látszik, és javul a bőrképe a vendégnek.

Pigment- és öregségi foltok

A kezelés során a megcélzott kromofór (a pigment foltokban lévő melanin és az értágulatokban található oxi-hemoglobin) szelektíven elnyeli a kibocsátott fényimpulzust, amely hővé alakul. A hő hatására a melanin apró részekre bomlik, a melanociták (melanin tartalmú sejtek) és a keratociták egyaránt sérülnek, a sejtmaradványokat és a melanin részeket az immunrendszer eltávolítja. A kezelés után átmenetileg bőrvörösség alakul ki és a kezelt pigment folt átmenetileg sötétebbé válik, majd elhalványodik.